Társasházi gázszerelés? Válasszon bennünket!

Társasházi gázszerelés? Válasszon bennünket!

társasházak gázszerelése lényegesen nagyobb léptékű munka, mint a családi házaké, hiszen több lakásról, nagyobb csőrendszerről, több hibalehetőségről van ez esetben szó, ráadásul különleges előírások hosszú sorát is be kell tartani. Annak érdekében, hogy a társasházi gázszerelés a szabályoknak megfelelően legyen kivitelezve, olyan, gázszereléssel foglalkozó szolgáltatót kell választani, aki komoly tapasztalattal rendelkezik e téren.

Ha a társasházi gázszerelés folyamatáról esik szó, akkor a munkafolyamat első lépése az árajánlat kérése, illetve adása. Ezek után a gázórák leszerelése következik, majd egyeztetés a FŐGÁZ Zrt. szakembereivel. Ezt követi a régi gázvezetékek eltávolítása – amennyiben vannak –, majd az újak, a hozzájuk tartozó karimapárok és gáz-főcsapok beépítése, végül az EPH földelés elkészítése. Az ezt követő lépések a jegyzőkönyv készítése, a műszaki átadás-átvétel lebonyolítása, végül az új gázvezetékek festése.

Amennyiben társasházi gázszerelésre van szükség, válasszon Ön is bennünket! Ha vállalkozásunkhoz fordul a társasházi gázszerelés kapcsán, biztos lehet a feladat maradéktalan elvégzésében! Tevékenységi körünk szerteágazó, ám a társasházi gázszerelés kiemelt szerephez jut a mindennapi munkánk során. Projektszinten és eseti megbízások esetén is tudunk segíteni, referenciáink pedig bizonyítják, hogy soklakásos társasházak és kisebb lakóingatlanok földgázvezetékeit az előírásoknak megfelelően, rövid határidővel adtuk át, a műszaki átadáson pedig a FŐGÁZ Zrt. munkatársai hagyták jóvá annak üzembe helyezését.

Ha a lehető legmagasabb színvonalat és biztonságot szeretné elérni a társasházi gázszerelés kapcsán, mi vagyunk a legjobb választás! Tekintse meg referenciáinkat, majd döntsön cégünk mellett, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Ha kérdése lenne tevékenységünkkel, illetve árainkkal kapcsolatban, vagy szeretne megbízni bennünket egy feladattal, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

+3670/ 612-3123 +3630/ 213-8006 Küldj üzenetet!
Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com