Fogyasztói gázvezeték szerelése

Gázvezeték szereltetésekor vagy egyéb gázzal kapcsolatos szerelői, javítási munka elvégzésekor mindig válasszon megbízható, tapasztalt szakembert! A DÉZSÉ Csőszer Kft. kimagasló referenciákkal rendelkezik a lakossági, fogyasztói gázvezetékek szerelése kapcsán. Mindig pontosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a szerelés költségeiről és az általunk elvégzendő munka lépéseiről. Levesszük a gázvezeték szerelésével kapcsolatos ügyintézés terhét a válláról.

A gázvezeték szerelésének lépései:

  • Felmérés, gázvezeték terv készítése
  • Kéményseprő szakvélemény beszerzése
  • Kémények kivizsgálása és megszerelése
  • Légbeeresztők beépítése, páraelszívók felszerelése
  • EPH jegyzőkönyv elkészítése, fi relé beépítése
  • MEO átadás

A gázterv 3-4 nap alatt elkészül!

 

Mindig megbízható szakértőt hívjunk gázszereléshez!

gázszerelésA gázkészülékek hasznosságához nem férhet kétség, de az is biztos, hogy a veszélyességükhöz sem. Természetesen egy gázkészülék tervezésekor mindenre gondolnak, és a használatuk teljesen biztonságos, ám abban az esetben, ha nem megbízható szakértő végzi el a gázszerelést, komoly problémákkal is szembesülhetünk, sőt, akár veszélyessé is válhatnak!

A gázszerelés ugyanis komoly szakértelmet kíván, és ha ezt nem kapja meg, akkor a gázkészülék meghibásodása nem hogy nem lesz kijavítva, de a hiba tovább bonyolódhat. Hasonló a helyzet a gázvezetékekkel is, sőt, ebben az esetben még nagyobb a veszély: ha a gázvezeték szivárogni kezd, abból akár gázrobbanás is lehet, ha az összegyűlt gáz nyílt lánggal, vagy szikrával érintkezik. Jobb az ilyesminek még csak véletlenül sem esélyt adni, és minden esetben megbízható szakértőre bízni a gázszerelést!

Amennyiben Önnek is szüksége lenne gázszerelésre, válasszon bennünket! Nálunk csakis megbízható szakértőket talál, így biztos lehet benne, hogy a munka végeztével semmi probléma nem lehet. Ha kérdése van, vagy megrendelné szolgáltatásaink valamelyikét, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Bízza ránk a gázszerelést Budapesten új otthonában is!

gázszerelés Budapesten

Egy költözés során rengeteg feladat vár az emberre még akkor is, ha egy felújított lakást választott. Be is kell rendezkedni, be kell kötni és üzemelni az elektromos berendezéseket, a gázkészülékek üzembe helyezéséről nem beszélve. Cégünk azonban ezen a téren szívesen segít! Mi kedvező áron vállaljuk új otthonában a gázszerelést Budapesten!

A gázszerelést Budapesten a költözés után nem érdemes halogatni. Természetes, hogy az ember szeretné minél előbb birtokba venni új otthonát, amihez szüksége van a gázkészülékekre is. Fontos, hogy ezt a feladatot tapasztalt szakemberre bízzuk, semmiképp se próbáljuk meg házilag megoldani! Lehetnek olyan hibák, amiket egy laikus nem vesz észre, pedig súlyos problémának számítanak.

Költözés előtt áll? Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a gázszerelést Budapesten új otthonában is! A részletekről és árainkról szívesen nyújtunk tájékoztatást a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket bizalommal!

 

A gázkészülék ellenőrzés fontosságáról röviden

gázkészülékek ellenőrzéseA gázkészülék ellenőrzésének fontosságát a szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, ennek ellenére sokan megfeledkeznek róla, vagy nagyon sokáig halogatják. A gázkészülék ellenőrzése egyáltalán nem felesleges, sőt, elengedhetetlen, hiszen egy nem megvizsgált, elhanyagolt berendezés egyes esetekben életveszélyes állapotokat is előidézhet.

A gázhasználatnak számos előnye van, azonban nem szabad azt elfelejteni, hogy mekkora veszélyforrást is jelent. A gázkészülékek ellenőrzésekor a szakemberek legfőképp a berendezések szellőzését és az oxigénellátását vizsgálják. Amennyiben ezzel kapcsolatban bármilyen rendellenességet találnak a szerelők, azt a lehető leghamarabb orvosolni kell, ugyanis ellenkező esetben állandó életveszélynek teszik ki magukat az ingatlanban élők.

A gázkészülék ellenőrzésére szükség van! Amennyiben az Ön berendezését még nem ellenőrizték szakemberek, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy otthona biztonságos legyen.

 

Lakásfelújítás? Ne feledkezzen meg a gázvezetékek felújításáról sem!

gázvezetékek felújításAmikor az ember a lakásfelújítás mellett dönt, érdemes megfontolnia azt, hogy pontosan milyen feladatokat érdemes elvégezni. Egy újrafestés is megszépíti a lakást, azonban nem biztos, hogy megéri csak ezért mindent elcsomagolni, összepakolni. Sokszor ugyanis ez jelenti a nagyobb munkát, ezért ha már a pakolást nem lehet megúszni, akkor érdemes alaposabb munkát végezni és megoldani a gázvezetékek felújítását is.

Amennyiben egyúttal elvégeztetjük a víz-, a villany- és a gázvezetékek felújítását is, sokkal hosszabb időre letudhatjuk a lakás szépítésével kapcsolatos feladatokat. Ebben az esetben biztos, hogy nem kell egy-két év múlva elölről kezdeni az egészet egy meghibásodott vezeték miatt, és a fáradságosan kifestett lakás sokáig szép maradhat.

Amennyiben a gázvezetékek felújítása mellett döntött, keressen fel minket bizalommal! Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van, bátran tegye fel munkatársainknak megadott elérhetőségeinken!

 

Megbízható társasházi gázsszerelés Önnek is!

társasházi gázszerelésEgy társasházban minden lakó és lakástulajdonos érdeke, hogy az épületben megfelelően működjenek a dolgok. Az alapvető komfort nem valósulhat meg, ha valami meghibásodik. A villany, vagy a víz mellett a gázellátás is létfontosságú.

Cégünk minden olyan ügyfél számára nyújt magas szintű szolgáltatásokat, akinek társasházi gázsszerelésre van szüksége. A társasházi gázszereléssel minden problémát elhárítunk, ami a megbízható gázellátás útjában áll. Ne halogassa a gázszerelő kihívását, különben annak negatív következményeit az egész ház és vele együtt minden lakója megtapasztalhatja!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat társasházi gázsszereléssel kapcsolatban! Rugalmasan állunk a megbízásokhoz és igyekszünk gyorsan kiérkezni a helyszínre, ahol feltérképezzük a gázkészülékek állapotát, majd a lehetőségekhez mérten azonnal orvosoljuk a problémát. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megtalálható elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot társasházi gázszerelésre!

 

 

Milyen hivatalos teendői vannak a gázvezetékek felújításának?

gázvezetékek felújításLegyen szó a tömörtelen gázvezetékrendszerekről, vagy fűtéskorszerűsítésről, elkerülhetetlen, hogy a gázvezetékek felújításra kerüljenek. Ilyenkor fontos, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai ne feledkezzenek meg azokról a teendőkről, amelyek elengedhetetlenek a gázvezetékek felújításához.

A gázvezetékek felújítása előtt biztosan szüksége lesz kéményseprői szakvéleményre. Amennyiben kéményre kötött készülék üzemel a rendszeren, például kazán, akkor a gázátadáshoz a kéménybélelésnek is megfelelőnek kell lenni, tehát azt is ellenőriztetni kell. Ezen kívül gáztervet is kell készíttetni, továbbá a gázmérő fel- és leszereléséről sem szabad megfeledkezni. Végül, amikor a gázvezetékek felújítása megtörtént, nyomáspróba alá kell vetni az új rendszert. A mérőkről, illetve a nyomáspróbáról a Gázművek gondoskodik.

Ha a hivatalos teendőkkel kapcsolatban kérdései lennének, vagy igénybe venné gázvezeték felújítási szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Itt az ideje a gázkészülékek felülvizsgálatának!

gázkészülékek ellenőrzésElérkezett a január, amikor a legtöbb ember egy kicsit le tud pihenni, feltöltődni. A decemberi hónap sokaknál a nagy hajtást és a rohanást jelenti, amikor semmire sincs idő, ám az új év kezdete már nyugalmasabb időszak. Természetesen fontos, hogy szakítsunk időt magunkra és feltöltődjünk, de nem szabad megfeledkezni az otthonunkkal kapcsolatos soron következő teendőkről sem, például a gázkészülékek ellenőrzéséről.

A fűtési szezon derekán járunk, ilyenkor érdemes beiktatni a gázkészülékek ellenőrzését. Fontos, hogy a saját biztonságunk érdekében ne mulasszuk ezt el, és ne érjük be azzal, hogy a szezon kezdete előtt átnézettük őket! A legtöbb hiba ugyanis használat közben keletkezik, ezért sajnos van rá esély, hogy az utolsó ellenőrzés óta változott a helyzet. Márpedig az időben történő gázkészülék ellenőrzés életet menthet!

Ön már ellenőriztette gázkészülékeit a fűtési szezon kezdete óta? Forduljon hozzánk bizalommal még ma, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

 

Fontos tudnivalók a fogyasztói gázvezetékek szereléséről

Fontos tudnivalók a fogyasztói gázvezetékek szerelésérőlA gázra minden háztartásban szükség van, elengedhetetlen a fűtésrendszer, vagy a gáztűzhely működéséhez. Ahhoz, hogy megfelelően eljusson az otthonokba a gáz, olyan rendszereket kell kitelepíteni, amelyek megbízhatóak és biztonságosak, így nem történhet baj a gáz használata közben!

A rendszerek kiépítéséhez gázvezetékeket kell beszerelni, ami rendkívül összetett munkafolyamat, hiszen a tényleges munkát a tervezés és az anyagbeszerzés előzi meg, annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

A fogyasztói gázvezetékek szerelését szigorú szabályok határozzák meg, amelyeket a tervezéskor figyelembe kell venni, értelemszerűen például más szolgáltatók vezetékeivel egyáltalán nem érintkezhetnek a gázvezetékek! A fogyasztói gázvezeték szerelését csakis szakemberekre bízza, ugyanis egy figyelmetlenségből adódó kisebb hiba is végzetes, életveszélyes helyzeteket okozhat!

Cégünk vállalja, hogy minőségi szolgáltatás keretén belül beszereli fogyasztói gázvezetékét! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Gázszerelés gyorsan és biztonságosan!

Gázszerelés gyorsan és biztonságosan!A gázvezetékek nagyfokú kényelmet, komfortosabb, könnyebb hétköznapokat jelentenek, velük egyszerűbb a fűtés, a főzés, a meleg víz előállítása is. Ugyanígy válhatnak azonban veszélyforrássá is, különösen akkor, ha a gázszerelést, a berendezések karbantartását elhanyagoljuk.

Forduljon hozzánk megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe profi gázszerelő csapatunk, képzett szakembereink szolgáltatásait! Ha szüksége van ránk, mi gyorsan kiérkezünk a helyszínre, és azonnal felmérjük a helyzetet, megjavítjuk a hibás gázkészüléket.

A gázszerelés témakörében egyéb feladatokat is ránk bízhat. Nagyon fontos a gázkészülékek helyes bekötése is, hiszen ez szavatolja a biztonságos működésüket. A továbbiakban szükségük van rendszeres karbantartásra is, amivel a tiszta és jó működésüket és hosszú életüket biztosíthatjuk.

Van már megbízható szakembere gázszerelésre? Forduljon hozzánk bizalommal, megadott elérhetőségeinken bármikor hívhat minket gázszereléshez! Várjuk hívását!

 

A gázkazán cseréjéről – közeleg a határidő!

A gázkazán cseréjéről – közeleg a határidő!Aki gázkazánnal rendelkezik, bizonyára hallott arról, hogy 2016 júliusától kizárólag ErP minősítéssel ellátott gázkazánt lehetett felszerelni. Családi házaknál azóta csak a kondenzációs kazán jöhetett szóba, azonban a gravitációs gyűjtőkéménnyel rendelkező társasházak 2018. szeptember 26-áig türelmi időt kaptak. Ekkor szűnik meg a TURBO kondenzációs ErP kazánok forgalmazása, amelyeket eddig kéményátalakítás nélkül fel lehetett szerelni.

A gázkazáncsere terén további nehezítés is történt: a kazánoknak ezentúl a szigorított 56 mg/kWh-ás NOx-kibocsátási értékeknek kell megfelelniük, amely némi áremelkedéssel jár majd. A gázkazáncserét emiatt sem érdemes halogatni! Aki az első törvény megjelenésekor gondoskodott a kazáncseréről, körülbelül 15%-ot takarított meg a mostani árakhoz képest. A határidő közeledtével várhatóan még tovább nőnek az árak, ezért az jár jól, aki minél előbb cselekszik.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ha Önnél még nem történt meg a gázkazáncsere!

 

A gázvezeték szerelése az Ön érdeke is!

gaz-a-z.hu18augKeressen fel minket bizalommal, ha szüksége van egy tapasztalt csapat, gyakorlott szakemberek segítségére! Kedvező árakkal dolgozunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ránk osztott feladatot maradéktalanul elvégezzük.

A gázvezeték szerelését nem érdemes elhanyagolni, hogy mikor van rá szükség, arra a rendszeres karbantartás is fényt deríthet. Öreg, elhasználódott, megsérült vagy elavult is lehet az a vezeték vagy berendezés, amihez gázszerelőt kell hívni. Fűtés, meleg víz előállításához és biztonságos használatához ép rendszer kell.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat gázvezeték szereléshez, javításhoz, felújításhoz! Egyeztessen időpontot velünk elérhetőségeink egyikén!

Gázszerelés árajánlatkérés

Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon: 0630-2-138-006 vagy e-mailben.

 

Közeleg a fűtésszezon, ne feledkezzen meg a gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzéséről!

Közeleg a fűtésszezon, ne feledkezzen meg a gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzéséről!Sajnos minden évben történik baleset a fűtési időszakban az elöregedett gázvezetékek miatt, pedig ezeknek a többsége olyan baleset, amely bizony elkerülhető lenne egy kis odafigyeléssel. A gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzését soha nem szabad elhanyagolni, mert nem tudhatjuk, hogy a szakember mikor vesz észre olyan hibát, aminek a ki nem javítása előbb-utóbb bajt okozna.

Érdemes előre gondolkodni, és már most időpontot kérni a gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzésére! A feladatot sokan hagyják az utolsó pillanatra, ami miatt olyankor előfordulhatnak hosszabb várakozási idők. Az ősz eleje azonban tökéletes időpont ahhoz, hogy kiderítsük, a nyáron történt-e valami, ami meghibásodást okozott, és ha beköszönt a hideg idő, egyből biztonságosan fűthessünk.

Amennyiben Ön is gázzal fűt, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, és kérjen időpontot akkreditált gázszerelőinktől az ellenőrzésre! Tapasztalt szakembereinkre számíthat, keressen fel minket, ha alapos munkát szeretne!

 

Ha gázszivárgást észlel, azonnal hívjon szerelőt!

Ha gázszivárgást észlel, azonnal hívjon szerelőt!Gázzal fűt? Itt az újabb fűtési szezon és nem szeretné, ha aggódnia kellene a saját és a családja biztonsága miatt? A gázfűtésnek megvan az a hátránya, hogy balesetveszéyessé is válhat. A nem megfelelő karbantartás is okozhat például gázszivárgást. A  gázszivárgás életveszélyes dolog, észlelésekor azonnal gázszerelőt kell hívni, hogy a hibát megtalálja és kijavítsa.

Nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyek a gázszivárgásra utaló jelek, hiszen ezzel egy lépéssel előrébb járhatunk, és megelőzhetjük akár a tragédiákat is. A gázszivárgás jól ismert jele a gáz jellegzetes szagának az észlelése. Noha a földgáz eredetileg színtelen és szagtalan, de a felhasználásra kerülő gázhoz szagosítót kevernek, amit gázszivárgáskor lehet érezni.

A gázszivárgás tényét a gázszerelő speciális műszerek használatával állapítja meg, majd lokalizálja annak pontos helyét. Ha szüksége van megbízható gázszerelésre, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com