Fogyasztói gázvezeték szerelése

Gázvezeték szereltetésekor vagy egyéb gázzal kapcsolatos szerelői, javítási munka elvégzésekor mindig válasszon megbízható, tapasztalt szakembert! A DÉZSÉ Csőszer Kft. kimagasló referenciákkal rendelkezik a lakossági, fogyasztói gázvezetékek szerelése kapcsán. Mindig pontosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a szerelés költségeiről és az általunk elvégzendő munka lépéseiről. Levesszük a gázvezeték szerelésével kapcsolatos ügyintézés terhét a válláról.

A gázvezeték szerelésének lépései:

 • Felmérés, gázvezeték terv készítése
 • Kéményseprő szakvélemény beszerzése
 • Kémények kivizsgálása és megszerelése
 • Légbeeresztők beépítése, páraelszívók felszerelése
 • EPH jegyzőkönyv elkészítése, fi relé beépítése
 • MEO átadás

A gázterv 3-4 nap alatt elkészül!

 

Fontos tudnivalók a fogyasztói gázvezetékek szereléséről

Fontos tudnivalók a fogyasztói gázvezetékek szerelésérőlA gázra minden háztartásban szükség van, elengedhetetlen a fűtésrendszer, vagy a gáztűzhely működéséhez. Ahhoz, hogy megfelelően eljusson az otthonokba a gáz, olyan rendszereket kell kitelepíteni, amelyek megbízhatóak és biztonságosak, így nem történhet baj a gáz használata közben!

A rendszerek kiépítéséhez gázvezetékeket kell beszerelni, ami rendkívül összetett munkafolyamat, hiszen a tényleges munkát a tervezés és az anyagbeszerzés előzi meg, annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

A fogyasztói gázvezetékek szerelését szigorú szabályok határozzák meg, amelyeket a tervezéskor figyelembe kell venni, értelemszerűen például más szolgáltatók vezetékeivel egyáltalán nem érintkezhetnek a gázvezetékek! A fogyasztói gázvezeték szerelését csakis szakemberekre bízza, ugyanis egy figyelmetlenségből adódó kisebb hiba is végzetes, életveszélyes helyzeteket okozhat!

Cégünk vállalja, hogy minőségi szolgáltatás keretén belül beszereli fogyasztói gázvezetékét! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Gázszerelés gyorsan és biztonságosan!

Gázszerelés gyorsan és biztonságosan!A gázvezetékek nagyfokú kényelmet, komfortosabb, könnyebb hétköznapokat jelentenek, velük egyszerűbb a fűtés, a főzés, a meleg víz előállítása is. Ugyanígy válhatnak azonban veszélyforrássá is, különösen akkor, ha a gázszerelést, a berendezések karbantartását elhanyagoljuk.

Forduljon hozzánk megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe profi gázszerelő csapatunk, képzett szakembereink szolgáltatásait! Ha szüksége van ránk, mi gyorsan kiérkezünk a helyszínre, és azonnal felmérjük a helyzetet, megjavítjuk a hibás gázkészüléket.

A gázszerelés témakörében egyéb feladatokat is ránk bízhat. Nagyon fontos a gázkészülékek helyes bekötése is, hiszen ez szavatolja a biztonságos működésüket. A továbbiakban szükségük van rendszeres karbantartásra is, amivel a tiszta és jó működésüket és hosszú életüket biztosíthatjuk.

Van már megbízható szakembere gázszerelésre? Forduljon hozzánk bizalommal, megadott elérhetőségeinken bármikor hívhat minket gázszereléshez! Várjuk hívását!

 

Gázszerelés árajánlatkérés

Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon: 0670-6-123-123 / 0630-2-138-006 vagy e-mailben.

Share Button

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatások teljeskörűen!

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Lakásfelújításba fogna és szakembert keres? Hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/tovabbi-szolgaltatasaink/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Társasházak részére is kínálunk szolgáltatásokat!

  Pinned: 3 Aug 2016
 • Forduljon hozzánk, amennyiben cserére szorul gázfogyasztó készüléke! http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 26 Jul 2016
 • Akár költözéskor is állunk rendelkezésére!

  Pinned: 18 Jul 2016
 • Át kell helyezni a gázmérőket? Forduljon szakemberhez és hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/gazmerok-athelyezese/

  Pinned: 15 Jul 2016
 • Dézsé Csőszer Budapesten és környékén http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 6 Jul 2016
 • Igen veszélyes lehet egy nem megfelelően működő gázkészülék. http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 24 Jun 2016
 • Sokszor villámcsapásként érhet a csőtörést. http://www.gaz-a-z.hu/vizvezetekszereles-budapesten/

  Pinned: 18 Jun 2016
 • Hívjanak! Segítünk! http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 15 Jun 2016
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com