Gázszerelés társasházak részére

A gázszerelési munkákat nem elég szakemberre bíznia, biztosan tudnia kell, hogy tapasztalt, szakértő gázszerelő céget bíz meg a munkálatok elvégzésével. A DÉZSÉ Csőszer Kft. kimagasló tapasztalattal rendelkezik a társasházak és lakóparkok gázszerelésének elvégzésében. Munkánkat teljes körű ügyintézéssel, gyorsan, megbízhatóan végezzük.

A gázszerelés lépései

 • Gyors és kedvező árajánlat készítése
 • Maximum 3-4 nap alatt jóváhagyott gázterv
 • Gázórák le-és felszerelése, az épület zárása és nyitása
 • Egyeztetés a FŐGÁZ ZRT szakembereivel
 • Régi gázvezetékek leszerelése és újak beépítése gumibetétes bilinccsel
 • Karima párok és gáz főcsapok beépítése
 • EPH földelés, jegyzőkönyv készítése
 • MEO műszaki átadás-átvétel lebonyolítása
 • Gázvezeték lefestése sárgára, lakáson belül fehérre.

A gáz engedélyeztetés menete

 • 3-4 nap alatt elkészülő gázterv, pontos műszaki leírás készítése a gázszerelési munkához.
 • Engedélyeztetés a gázszolgáltatónál
 • MEO (műszaki átvétel-átadás lebonyolítása)
 • EPH (földelési jegyzőkönyv készítése, melyet a gázművek kérnek a gáz bekötésekor) Vállaljuk az EPH bekötést, jegyzőkönyv készítést és a mások által helytelen bekötés javítását.

Ajánlatkérés gázszerelésre

Ha Ön is azt szeretné, hogy ilyen pontosan, fegyelmezetten és szakértelemmel történjen meg a társasház gázvezeték szerelése, kérje gyors, kedvező ajánlatunkat telefonon: 0670-6-123-123 / 0630-2-138-006 vagy e-mailben.

 

Felújítás esetén keressen megbízható szakembert!

Gáz szerelésA társasházakban élő lakóközösség közös érdeke, hogy kellő figyelmet fordítsanak arra, hogy a lakóhelyen kialakított gázhálózat megfelelő állapotban működjön. Ezért is van kiemelt jelentősége, hogy olyan társasházi gázhálózat szerelőt keressünk, aki körültekintően felméri az épület állapotát és gondoskodik arról, hogy hiánytalanul teljesüljenek a javítási munkálatok.

Milyen szempontokra érdemes figyelni a társasházi gázhálózat szerelő kiválasztásakor?

A döntéskor benyújtott pályázatokkal a lakóközösség kap egy árajánlatot, amely alapja lehet a végleges döntésnek. Érdemes a jelölteknek utánanézni, hogy reális képünk legyen szakmai tapasztalatukról, akár kérhetünk ajánlólevelet is.

Ne hagyja döntését a véletlenre és forduljon cégünkhöz a társasházi gázhálózat szerelő kiválasztásakor! Nálunk csak megbízható, szakképzett kollégák dolgoznak, akik nagy múlttal rendelkeznek a gázkészülékek karbantartásával kapcsolatban. Tekintse meg elérhetőségeinket és bátran forduljon hozzánk kérdéseivel!

 

Ha eljött az ideje a felújításnak!

gázhálózat felújításaA társasházak esetében is éppen olyan fontos a gázvezetékek gondos karbantartása, mint a különálló házak esetében – sőt! Mivel itt a rendszer épsége akár az egész közösség életére hatással lehet, így kifejezetten fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a problémára.

A társasházi gázhálózat szerelőt akkor érdemes kihívni, amikor éppen nincs fűtési szezon, hiszen ilyenkor van rá lehetősége, hogy a lehető legkörültekintőbben lássa el a karbantartási munkálatokat. Azonban jó előre gondolkodni! Mivel más társasházak is ilyenkor veszik igénybe a hasonló szolgáltatásokat, érdemes időben jelezni a kiválasztott társasházi gázhálózat szerelő felé a szándékunkat.

Ön is szeretné mihamarabb letudni a karbantartási munkálatokat? Jó lenne nyugodtan készülni a következő télre, azzal a tudattal, hogy Ön mindent megtett annak érdekében, hogy ne legyen probléma a rendszerrel? Akkor válasszon megbízható társasházi gázhálózat szerelőt – válasszon minket! Várjuk jelentkezését!

 

Cseréltesse velünk a gázcsöveket

Cseréltesse velünk a gázcsöveketFelújításra várnak társasháza gázcsövei? Ha bárminemű hibát észlel, esetleg már rossz minőségűek a gázcsövek, akkor forduljon közös képviselőjéhez, és cseréltessék le a gázcsöveket! A rossz gázcsövek sok gondot okozhatnak a lakóknak, nem beszélve arról, ha a régi csövek már nem biztosítják a megfelelő szigetelést és szökik a gáz a vezetékekből. A gázcsövek megfelelő javítása, cseréje fontos, hogy megfelelő szakember keze által történjen. Egy esetleges rosszul felszerelt gázcső veszélyeztetheti a társasház lakóit!

A biztos munkáért válasszon minket! Munkatársaink megfelelően képzett szakemberek, akik garantálják a hibamentes beszerelést. A gázvezeték cseréje, javítása csak azután elvégezhető, hogy megszerezzük hozzá a megfelelő engedélyeket. Cégünk ezeken a területek is segít. Árajánlat készítése után rövid időn belül beszerzésre kerülnek a megfelelő papírok ezek után pedig az új gázvezeték beszerelése is megtörténik.

Gázvezeték cseréjénél válasszon minket a megbízható munkáért! Honlapunkon további szolgáltatásainkról is olvashat!

Share Button

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatások teljeskörűen!

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Lakásfelújításba fogna és szakembert keres? Hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/tovabbi-szolgaltatasaink/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Társasházak részére is kínálunk szolgáltatásokat!

  Pinned: 3 Aug 2016
 • Forduljon hozzánk, amennyiben cserére szorul gázfogyasztó készüléke! http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 26 Jul 2016
 • Akár költözéskor is állunk rendelkezésére!

  Pinned: 18 Jul 2016
 • Át kell helyezni a gázmérőket? Forduljon szakemberhez és hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/gazmerok-athelyezese/

  Pinned: 15 Jul 2016
 • Dézsé Csőszer Budapesten és környékén http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 6 Jul 2016
 • Igen veszélyes lehet egy nem megfelelően működő gázkészülék. http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 24 Jun 2016
 • Sokszor villámcsapásként érhet a csőtörést. http://www.gaz-a-z.hu/vizvezetekszereles-budapesten/

  Pinned: 18 Jun 2016
 • Hívjanak! Segítünk! http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 15 Jun 2016
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com