Gázszerelés A-tól Z-ig!

Gázszerelés során szakképzett gázszerelőink meghibásodott gázvezetékek, gázkészülékek, gázrendszerek tervezésében, javításában, szerelésében, cseréjében, bekötésében, ügyintézésben, hitelesítésében nyújtanak szakszerű segítséget.

Teljes körű ügyintézés rövid határidővel, hitelesítéssel és anyag beszerzéssel! Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Minden elvégzett munka után a kiszállás díjtalan! Az Önök által kiválasztott termék a legalacsonyabb piaci áron kerül beszerzésre, melyet számlával igazolunk.

Hívjon minket bizalommal gázszerelésért nyáron is!

gázszerelésKétségtelen, hogy a gázszerelés szezonja az őszi és a téli időszak. Leggyakrabban ekkor van ugyanis szükség a szakember segítségére, aki ellenőrzi a fűtőkészüléket, hogy biztonságosan használható-e. Azonban a többi berendezés javítására bármikor, így nyáron is szükség lehet. Cégünkre ilyenkor is számíthat a gázszereléssel kapcsolatban, ha minket hív, nem kell csalódnia!

Igen kellemetlen, amikor a gáztűzhely a nagy lekvárfőzés közepette hibásodik meg. Ilyenkor sürgős megoldást kell találni, mert az előkészített alapanyag sajnos könnyen tönkremegy. A legfontosabb azonban, hogy házilag semmiképp sem szabad nekiállni a gázszerelésnek, mert könnyű nagyobb gondot okozni, sőt, egy kis hiba életveszélyessé is teheti a berendezést. Minden esetben bízzuk hozzáértőkre a gázszerelést!

Cégünk rövid határidővel és korrekt áron vállalja a feladatot! Amennyiben megbízható szakembert keres gázszereléshez, forduljon hozzánk bizalommal, ránk nyáron is számíthat!

Elengedhetetlen a gázkészülék rendszeres ellenőrzése!

gázszerelésManapság egyre többet hallani szén-monoxid mérgezésekről, melyek tragikusan végződtek. Nem tudja, hogy hogyan kerülheti el mindezt? Tapasztalt gázszerelőink segítenek Önnek, hogy otthonában mindig biztonságban tudhassa magát és családját!

A rendszeres gázkészülék ellenőrzéssel elkerülhető a szén-monoxid mérgezés, hiszen szakavatott gázszerelőink mindent megvizsgálnak, annak érdekében, hogy feltárják az esetleges meghibásodásokat, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjon működni a fűtőtest.

A rendszeres gázkészülék ellenőrzése, javítása nem csak az egészségügyi kockázatokat csökkenti, hanem így a készülék még tovább működhet. Fontos, hogy a gázkészüléket mindig szakképzett gázszerelőkkel ellenőriztesse, hiszen a felületesen átnézett vagy javított berendezés számos problémát rejthet magában.

Mi tudunk segíteni Önnek abban, hogy a gázkészüléke már a fűtés szezon előtt is biztonságos legyen! Keressen fel minket, és a szakképzett kollégáink azonnal állnak rendelkezésére, hogy Ön és családja biztonságban érezhesse magát otthon!

Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon:0670-6-123-123 / 0630-2-138-006 vagy e-mailben.

 

Gázkészülék ellenőrzést csak szakemberrel!

Gázkészülék ellenőrzést csak szakemberrel!A gázkészülékek rendszeres átvizsgálására igen nagy figyelmet kell fordítani otthonunkban. Mivel adott esetben az életünkről is szó lehet, az ellenőrzést mindenképpen hozzáértő szakemberrel végeztessük!

Végzetes balesethez vezethet akár az is, ha a gázszerelő csak egy aprócska hibát nem vesz észre, vagy valamilyen javítást rosszul végez el. A szén-monoxid már igen alacsony mennyiségben is mérgező, ha a levegőben csak egy százalékban van jelen, már néhány másodperc elég ahhoz, hogy az ember elveszítse az eszméletét. 1,2 százalékos jelenléte már néhány perc alatt halálhoz vezet.

Ha cégünkhöz fordul gázkészülékeinek ellenőrzésével, illetve szerelésével kapcsolatban, nem kell félnie a szén-monoxid mérgezéstől, hiszen minden munkát megbízható, tapasztalt szakembereinkkel végzünk! Cégünk gázszerelői professzionális eszközökkel, a legjobb minőségben dolgoznak, mindent megtéve az Ön és családja biztonságáért. Keressen minket bizalommal, kérje bátran ajánlatunkat!

 

A gázkészülék ellenőrzésének fontosságáról

gázkészülék ellenőrzésVészesen közelegnek a karácsonyi ünnepek, így a legtöbb háztartásban már kezdetét vette a készülődés. Ebben az időszakban a gázfogyasztás a sokszorosára nőhet, hiszen minden család készíti az ünnepi lakomát, illetve sok helyen a fűtést is gázkészülék látja el. Éppen ezért, időszerűvé válik ilyenkor a gázkészülékek ellenőrzése is!

A különböző híradásokban számtalanszor számolnak be arról a tél folyamán, hogy a különböző körzetekben mennyi gázrobbanás, széndioxid mérgezés, vagy hasonló, a gázkészülékek ellenőrzésének hiányából fakadó baleset történik. Borzasztóan elkeserítő figyelemmel követni, hogy hány háztartás megy tönkre egy egyszerű és gyors vizsgálat hiányából kifolyólag!

A gázkészülékek ellenőrzése viszonylag kevés időt vesz igénybe, azonban fontos, hogy szakértő emberre bízzuk! Ha Ön is szeretné biztonságban tudni családját és otthonát, megbízható gázkészülék ellenőrzési szolgáltatásért keressen minket bizalommal! Töltse békésen az ünnepeket, ellenőriztessen időben!

 

Van, amikor már csak a csere segít!

Gázvezeték felülvizsgálatGázvezeték felülvizsgálatra szükség van, ez nem kérdés. De mi van akkor, ha már menthetetlen a helyzet? Ilyenkor tapasztalt, szakértő csapathoz kell fordulnunk, akik profin, biztonságosan elvégzik a földi gázvezetékek cseréjét.

A gázvezeték cseréjére van szükség akkor, ha súlyos gázszivárgásokat észlelünk. Ilyenkor érdemes azonnal cselekednünk, hiszen nem elég, hogy házunkat emiatt kivonhatják a gázszolgáltatásból, de a szivárgás még életünkre is rendkívül káros hatással lehet.

Földi gázvezeték cseréje esetén új gáz csatlakozókat, csatlakozóvezetékeket kell lefektetni, ezek nélkül ugyanis nem lehet biztonságban tudni vezetékünket. A gáz megnyitása előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy az alkatrészek tökéletesen passzolnak, és megfelelő a gáz útvonala.

Profi, szakszerű gázvezeték felújításra van szüksége? Esetleg gázvezeték felülvizsgálatot venne igénybe, hogy maximálisan biztonságban tudhassa a földi gázvezetéket? Bátran keresse fel cégünk munkatársait!

 

Gázszerelés Budapesten: Ha megbízható szakembert keres

Gázszerelés BudapestenItt a tavasz, amivel együtt hamarosan vége a fűtésszezonnak, azonban ez nem zárhatja ki azt, hogy a gázkészülékekkel esetleg ne fordulhatna elő kisebb-nagyobb meghibásodás. Ha Önnek is problémája akadt gázkészülékével, és szeretné mihamarabb megjavíttatni a fővárosban, akkor vegye igénybe budapesti gázszerelés szolgáltatásunkat!

Budapesti gázszerelés szolgáltatásunk a főváros bármely kerületéből elérhető, hiszen célunk, hogy mindenkinek segítő kezet nyújthassunk. A magas színvonalon és a gyorsaságon kívül kiemelt figyelmet fordítunk a rugalmasságra, ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy mindenki azonnal szeretne megoldást találni meghibásodott készülékére, ugyanakkor nehéz összeegyeztetni azt, hogy az ügyfél bármikor otthon legyen. Mi ehhez a feltételhez mérten rövid időn belül az érintett helyszínre érkezünk, ahogyan az ügyfélnek megfelelő.

Keressen minket, és bízza ránk készülékét, nálunk a gázszerelés Budapesten kedvező feltételekkel ehető igénybe!

 

Miért érdemes akkreditált gázszerelőt választani?

gázszerelőSajnos, mint minden szakmában, a gázszerelők között is vannak kiváló szakemberek és a munkájukhoz kevésbé értők is. Viszont ez egy olyan terület, ahol a biztonságunk is múlik azon, hogy kit bízunk meg a gázszereléssel. De honnan lehet tudni, hogy kit érdemes hívni, hogy ki az, aki valódi, megbízható szaktudással rendelkezik? Van rá biztos módszer: válasszunk akkreditált gázszerelőt!

Az akkreditált gázszerelők olyan szakemberek, akik nem az E.ON dolgozói, de általuk minősítettek, azaz regisztráltak. Ennek a minősítések köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy ezek a gázszerelők megbízhatóak, munkájukat mindig a hatályos előírások és követelmények alapján végzik. Ők csak szakszerű, és precíz munkát végeznek, és mindez nem jelent Önnek az átlagosnál magasabb árat, kizárólag biztonságot.

A saját biztonsága érdekében ne bízza a gázszerelést olyanra, akiről nem tudja, hogy százszázalékosan megbízható! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és válassza cégünk akkreditált gázszerelőit!

 

Gázcsőszerelés? Feltétlenül bízza a szakemberre!

GázcsőszerelésMivel vége a fűtésszezonnak, az emberek ilyenkor előszeretettel javíttatják, átalakíttatják fűtésrendszerüket, annak érdekében, hogy a következő őszi és téli hónapokban tökéletes fűtést biztosíthassanak ingatlanjuknak. Sajnos sokakhoz nem jutnak el a szakemberek, hiszen ők rendkívül elfoglaltak, az emberek azonban nem szeretnek hosszú heteket várni, ezért igyekeznek valahogy megoldani a kialakult, kellemetlen helyzetet. Ha Önnek is gázcsőszerelésre van szüksége, feltétlenül várja meg az akkreditált szakembert, ugyanis nem csak életveszélyes állapotokat okozhat, de még büntetést is kockáztathat a rosszul kivitelezett szerelési munkálatokkal.

A gázcsőszerelést csakis regisztrált gázszerelő végezheti, ugyanis ő rendelkezik kellő tapasztalattal, megfelelő eszközökkel és nem utolsó sorban engedéllyel, amik elengedhetetlenek az ilyesfajta munkavégzés során. Vannak olyan helyzetek a gázcső szerelés során, amikor gáztervezetet kell készíttetni, ezt pedig szintén csak akkreditált szakember végezheti a törvényi szabályozások szerint.

Ha mellettünk dönt, nem kell heteket várnia a gázcsőszerelésre! Minőségi szolgáltatásaink igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com