Gázszerelés A-tól Z-ig!

Gázszerelés során szakképzett gázszerelőink meghibásodott gázvezetékek, gázkészülékek, gázrendszerek tervezésében, javításában, szerelésében, cseréjében, bekötésében, ügyintézésben, hitelesítésében nyújtanak szakszerű segítséget.

Teljes körű ügyintézés rövid határidővel, hitelesítéssel és anyag beszerzéssel! Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Minden elvégzett munka után a kiszállás díjtalan! Az Önök által kiválasztott termék a legalacsonyabb piaci áron kerül beszerzésre, melyet számlával igazolunk.

 

Elengedhetetlen a gázkészülék rendszeres ellenőrzése!

Elengedhetetlen a gázkészülék rendszeres ellenőrzése!Manapság egyre többet hallani szén-monoxid mérgezésekről, melyek tragikusan végződtek. Nem tudja, hogy hogyan kerülheti el mindezt? Tapasztalt gázszerelőink segítenek Önnek, hogy otthonában mindig biztonságban tudhassa magát és családját!

A rendszeres gázkészülék ellenőrzéssel elkerülhető a szén-monoxid mérgezés, hiszen szakavatott gázszerelőink mindent megvizsgálnak, annak érdekében, hogy feltárják az esetleges meghibásodásokat, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjon működni a fűtőtest.

A rendszeres gázkészülék ellenőrzése, javítása nem csak az egészségügyi kockázatokat csökkenti, hanem így a készülék még tovább működhet. Fontos, hogy a gázkészüléket mindig szakképzett gázszerelőkkel ellenőriztesse, hiszen a felületesen átnézett vagy javított berendezés számos problémát rejthet magában.

Mi tudunk segíteni Önnek abban, hogy a gázkészüléke már a fűtés szezon előtt is biztonságos legyen! Keressen fel minket, és a szakképzett kollégáink azonnal állnak rendelkezésére, hogy Ön és családja biztonságban érezhesse magát otthon!

Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon:0670-6-123-123 / 0630-2-138-006 vagy e-mailben.

 

Gázkészülék ellenőrzést csak szakemberrel!

Gázkészülék ellenőrzést csak szakemberrel!A gázkészülékek rendszeres átvizsgálására igen nagy figyelmet kell fordítani otthonunkban. Mivel adott esetben az életünkről is szó lehet, az ellenőrzést mindenképpen hozzáértő szakemberrel végeztessük!

Végzetes balesethez vezethet akár az is, ha a gázszerelő csak egy aprócska hibát nem vesz észre, vagy valamilyen javítást rosszul végez el. A szén-monoxid már igen alacsony mennyiségben is mérgező, ha a levegőben csak egy százalékban van jelen, már néhány másodperc elég ahhoz, hogy az ember elveszítse az eszméletét. 1,2 százalékos jelenléte már néhány perc alatt halálhoz vezet.

Ha cégünkhöz fordul gázkészülékeinek ellenőrzésével, illetve szerelésével kapcsolatban, nem kell félnie a szén-monoxid mérgezéstől, hiszen minden munkát megbízható, tapasztalt szakembereinkkel végzünk! Cégünk gázszerelői professzionális eszközökkel, a legjobb minőségben dolgoznak, mindent megtéve az Ön és családja biztonságáért. Keressen minket bizalommal, kérje bátran ajánlatunkat!

 

A gázkészülék ellenőrzésének fontosságáról

A gázkészülék ellenőrzésének fontosságárólVészesen közelegnek a karácsonyi ünnepek, így a legtöbb háztartásban már kezdetét vette a készülődés. Ebben az időszakban a gázfogyasztás a sokszorosára nőhet, hiszen minden család készíti az ünnepi lakomát, illetve sok helyen a fűtést is gázkészülék látja el. Éppen ezért, időszerűvé válik ilyenkor a gázkészülékek ellenőrzése is!

A különböző híradásokban számtalanszor számolnak be arról a tél folyamán, hogy a különböző körzetekben mennyi gázrobbanás, széndioxid mérgezés, vagy hasonló, a gázkészülékek ellenőrzésének hiányából fakadó baleset történik. Borzasztóan elkeserítő figyelemmel követni, hogy hány háztartás megy tönkre egy egyszerű és gyors vizsgálat hiányából kifolyólag!

A gázkészülékek ellenőrzése viszonylag kevés időt vesz igénybe, azonban fontos, hogy szakértő emberre bízzuk! Ha Ön is szeretné biztonságban tudni családját és otthonát, megbízható gázkészülék ellenőrzési szolgáltatásért keressen minket bizalommal! Töltse békésen az ünnepeket, ellenőriztessen időben!

 

Van, amikor már csak a csere segít!

Van, amikor már csak a csere segít!Gázvezeték felülvizsgálatra szükség van, ez nem kérdés. De mi van akkor, ha már menthetetlen a helyzet? Ilyenkor tapasztalt, szakértő csapathoz kell fordulnunk, akik profin, biztonságosan elvégzik a földi gázvezetékek cseréjét.

A gázvezeték cseréjére van szükség akkor, ha súlyos gázszivárgásokat észlelünk. Ilyenkor érdemes azonnal cselekednünk, hiszen nem elég, hogy házunkat emiatt kivonhatják a gázszolgáltatásból, de a szivárgás még életünkre is rendkívül káros hatással lehet.

Földi gázvezeték cseréje esetén új gáz csatlakozókat, csatlakozóvezetékeket kell lefektetni, ezek nélkül ugyanis nem lehet biztonságban tudni vezetékünket. A gáz megnyitása előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy az alkatrészek tökéletesen passzolnak, és megfelelő a gáz útvonala.

Profi, szakszerű gázvezeték felújításra van szüksége? Esetleg gázvezeték felülvizsgálatot venne igénybe, hogy maximálisan biztonságban tudhassa a földi gázvezetéket? Bátran keresse fel cégünk munkatársait!

Share Button

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatások teljeskörűen!

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Lakásfelújításba fogna és szakembert keres? Hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/tovabbi-szolgaltatasaink/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Társasházak részére is kínálunk szolgáltatásokat!

  Pinned: 3 Aug 2016
 • Forduljon hozzánk, amennyiben cserére szorul gázfogyasztó készüléke! http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 26 Jul 2016
 • Akár költözéskor is állunk rendelkezésére!

  Pinned: 18 Jul 2016
 • Át kell helyezni a gázmérőket? Forduljon szakemberhez és hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/gazmerok-athelyezese/

  Pinned: 15 Jul 2016
 • Dézsé Csőszer Budapesten és környékén http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 6 Jul 2016
 • Igen veszélyes lehet egy nem megfelelően működő gázkészülék. http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 24 Jun 2016
 • Sokszor villámcsapásként érhet a csőtörést. http://www.gaz-a-z.hu/vizvezetekszereles-budapesten/

  Pinned: 18 Jun 2016
 • Hívjanak! Segítünk! http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 15 Jun 2016
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com