Duguláselhárítás Budapesten

Ha Önnek dugulása van, azonnali, gyors, szakértő segítségre van szüksége! Hívjon 0-24 óráig és megoldjuk a problémát!

Duguláselhárítással kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • Gépi duguláselhárítás
  • Wc dugulás elhárítás, mosogató, mosdó duguláselhárítás
  • Lefolyók tisztítása
  • strang, alapvezeték duguláselhárítás
  • csatorna tisztítás
  • zsírtalanítás
  • gyökértelenítés

Árajánlatkérés duguláselhárítás

Hívjon most a 06-30-213-80-06-os telefonszámon vagy írjon E-mailt a dezsecsoszer@gmail.com E-mail címre.

A dugulások leggyakoribb okai

Sajnos mindig adódhatnak olyan helyzetek, amikor otthonunkban valami elromlik, és nem tudjuk saját kezűleg megjavítani. Mivel a lehető leggyorsabban szükség van segítségre, így szakemberhez fordulunk. Az egyik ilyen gyakori probléma a dugulás, melyet számos dolog előidézhet.

A WC csésze szinte soha nem dugul el magától, kivéve, ha már legalább 20 éves, és elvízkövesedett, így a garat belső átmérője jelentősen leszűkült. A viszonylag kis vízhozamú, ezért gyenge átöblítő képességű szelepek és víztakarékos tartályok fő problémája, hogy épp csak leviszik a szennyvizet, de nem mossák el, így szinte mindennapos használatban van a WC pumpa. A WC csésze és vezetéke általában a beleesett illatosító, esetleg komplett tekercs WC papír, valamint idegen tárgyaktól dugul el.

duguláselhárítás Budapesten

A mosogatók vezetékeinek dugulását legfőképp az indokolatlanul sok mosogatószer használata okozza. A kádak, mosdó, zuhanytálcák vezetékei legtöbbször a sok vegyi anyagtól habfürdők, mosószerek, hajzselé stb. és a hosszú hajszálaktól, állatok szőrszálaitól dugulnak el. A különböző műanyagból készült lefolyó szűrök használata is csak a darabos szenny felfogására szolgáljon, hiszen a gyártók sem építik be fixen a mosdókba, mosogatókba, mert alapvetően a gyors vízáramlásra van szükség a lefolyórendszer átöblítéséhez. Rendszeres karbantartással hosszú időre megelőzhetjük a dugulás elhárítást.

Ám ha mégis vészhelyzet van, forduljon hozzánk és mi megoldjuk vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémáját!

Duguláselhárítási praktikák házilag!

Természetesen nem lehet minden dugulási problémát otthon,vízvezeték szerelési szaktudás nélkül megoldani, de bőven vannak tippek, amikkel megelőzhetjük a bajt! A drága lefolyótisztítószerek nem mindig jelentenek megoldást, és mint a háztartásban oly sok helyen, itt is gyakran a legjobb megoldás a „régi jó technikák” alkalmazása, melyek nem csak hatékonyak, hanem pénztárca kímélők is, ha vízvezeték szerelésről van szó! Milyen a konyhában fellelhető, vagy könnyen beszerezhető szerekkel érdemes próbálkozni a lefolyótisztításnál?

lefolyótisztítás

– 0,5 liter kóla (természetesen bármelyik „márkátlan” típus is megteszi). Öntsük a lefolyóba, majd dugózzuk be a lefolyót.

 – 3 evőkanál trisó (Nátrium-foszfát, háztartási boltokban, szupermarketekben kapható) + 1 bögre forró víz

– 3 dl ecet + 1 bögre forró víz

– 3 evőkanál szófabikarbóna + 1 bögre ecet + 2 bögre forró víz

– 2 tasak sütőpor + 1 bögre forróvíz

– 1 pohár nátrium-hidroxid (lúgkő) + 1 pohár konyhasó, majd ha már a lefolyóba szórtuk (GUMIKESZTYŰ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!), öntsünk rá 1 bögre forró vizet, dugózzuk be a lefolyót, majd hagyjuk úgy fél órára. A nátrium-hidroxid, szintén beszerezhető háztartási-, és bioboltokban.

Ha a felsorolt praktikák mégsem váltak be, és már megtörtént a baj, hívjon minket bizalommal, szakembereink hamar és kedvező áron segítenek, hogy mindennapjai újra dugulás-mentesek legyenek!

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com