Vízvezetékszerelés Budapesten

Professzinális vízvezetékszerelési szolgáltatások Budapesten. Gyors munka, kedvező ár, megbízható, szakértő kivitezelés.

Vízvezetékszereléssel kapcsolatos fő szolgáltatásaink:

 • Vízvezetékek teljeskörű cseréje
 • Vízvezeték felújítása és kiépítése
 • Csőtörések elhárítása, kijavítása
 • Lefolyó vezetékek teljeskörű cseréje
 • Wc-tartályok cseréje, szerelése
 • Csaptelepek cserélése
 • Pincei vízvezeték kiépítése lefolyó
 • Víz vezeték fagyasztása

Ne halogassa a vízvezeték szerelést!

 

csöpögésCsöpög a csap, vagy időnként mintha indokolatlanul lenne nedves az egyik cső? Úgy gondolja, hogy még ráér a javítás, hiszen nem nagy a gond? Ne várja meg, hogy még nagyobb legyen a baj, gondoskodjon időben a vízvezeték szerelésről!

Miért nem szabad beletörődni, ha apróbb problémák jelentkeznek a vizesblokkok körül?

 • Cseppenként is rengeteg víz elszivároghat, ha sokáig hagyja, hogy fennálljon a probléma, márpedig a hasznosan fel nem használt vízért bizonyára Ön sem szeretne fizetni.
 • A víznyomás az apró hibát egyik pillanatról a másikra komoly gonddá növelheti, amennyiben egy rozsdás vezeték nincs időben kicserélve. Ilyen esetben könnyen lehet egy elázott fürdőszoba és egy feleslegesen magas vízszámla a helyzet vége.
 • Az elhanyagolt csaptelepek a rendeltetésszerű használatot is megnehezítik, holott a vízvezeték szerelő ezt a problémát könnyedén megoldja.

Ha megbízható vízvezeték szerelőt keres, forduljon hozzánk bátran! Gondolkodjon előre, hívjon ki minket időben, és spórolja meg magának a bosszúságot!

Vízvezetékszerelés sürgősen!

vizvezetek-szerelesDerült égből villámcsapásként érhet bennünket a vízvezetékszerelés leggyakoribb problémája, egy csőtörés vagy csőrepedés. Tapasztalt szakemberekként tisztában vagyunk vele, milyen fontos, hogy ilyenkor gyors és szakszerű segítséget kapjanak ügyfeleink.
Csőtörés esetén elsőként a legfontosabb, hogy amennyiben a víz elektromos hálózattal érintkezésbe kerülhet, úgy áramtalanítsák azt, illetve, hogy elzárják a főnyomócsövet, ha a csőtörés ott keletkezett. Ezután cégünk szakemberei értesítésével szakszerű vízvezetékszerelés következik, hogy a probléma a lehető leggyorsabban és eredményesebben megoldódjon.
Több éves szakmai tapasztalatunknak hála a csőtörések legproblémásabb esetei sem jelentenek számunkra gondot, attól függetlenül, hogy a nyomó vagy a lefolyó vezetékek csőtöréséről van szó.
Fontos továbbá, hogy sürgősségi eseteknél a legnagyobb ellenségünk az idő. Ha halogatja a vízvezetékszerelő értesítését, akkor jelentős anyagi kár érheti Önt. Szakszerű, precíz és gyors vízvezetékszerelésért keressen minket csőtörések esetén is!

A vízvezeték meghibásodásáról bővebben

vízvezetékszerelő A vízellátás akadozásának számtalan oka lehet. Vannak, amelyek szemmel látható és érzékelhető következményekkel járnak, de olyanok is előfordulnak, amelyeket csak szakember tud lokalizálni és feltárni.

A vízvezeték meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a csőtörés, csőrepedés, amikor vízszivárgás vagy a csövekben keringő víz erőteljes feltörése tapasztalható. Mindkettő kellemetlen, és nagymértékben megakasztja a megszokott napi rutint, ez persze minden esetben vízvezetékszerelő segítségét igényli. A csőtörés, csőszivárgás kialakulásának oka igen sokféle lehet. Ilyen a silány alkatrészek használata, a hibás préselés, rossz kalibrálás, megkopott a tömítés, illetve a nem megfelelő méretre vágás, aminek következtében az elemek nem illeszkednek egymáshoz.

A csöpögő csapok, folydogáló wc tartályok javítása ugyanolyan fontos dolog, hiszen vizet pocsékolnak és megnövelik a vízszámlát is. A csöpögést általában a csapbetét tömítőgyűrűjének elöregedése, illetve a wc tartály leeresztő tömítésének hibája okozza.

Eldugult wc, csöpögő szifon, bugyborékoló lefolyó, vízfolt a falon? Hívjon minket bátran, ha szakképzett és tapasztalt vízvezetékszerelőre van szüksége, legyen szó bármilyen meghibásodásról!

 

Vízvezetékszerelés árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot telefonon ( 06 30 213 8006) vagy e-mailben: dezsecsoszer@gmail.com

 vízvezetékszerelő

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com