Társasházak részére

Társasházak részére project szintű teljes körű kivitelezés lebonyolítása:

-állapot felméréstől a gáz alá helyezésig- a munka menetről történő folyamatos tájékoztatással)

felmérés
-árajánlat készítés
-tervrajz készítés
-műszaki tervdokumentáció, műszaki leírás
elkészítése,összeállítása
-gázterv engedélyeztetése, szükség szerint
megvalósulási „D” terv készítése
-engedélyek, nyilatkozatok beszerzése EPH nyilatkozat

(–gázmérők le-felszerelés ügyintézése,
épület, zárás-nyitás ügyintézése a szolgáltatónál
–szabadon szerelt és földben vezetett csatlakozó, valamint részleges és teljes kiváltása, cseréje
–tömörtelen vezeték szakaszok
megszüntetése, menetes kötések cseréje

–földi vezetékek cseréje azonos
nyomvonalon, illetve más nyomvonalra
történő áthelyezése biztonsági előírások, védőtávolságok betartásával

 

A csatlakozó vezetékek felülvizsgálatáról röviden

csatlakozó vezetékek felülvizsgálataTársasházba költözött, ahol közös a fűtési rendszer? Még új Önnek a közös költségvetés, és nincs tisztában vele, milyen szabályok vonatkoznak a gáz csatlakozó vezetékek műszaki felülvizsgálatára? Weboldalunkon a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk sokszínű profiljába a csatlakozó vezetékek felülvizsgálata is beletartozik.

A törvényrendelet jelenlegi állása szerint a csatlakozó vezetékek műszaki felülvizsgálatát a társasház lakói 10 évente kötelesek elvégeztetni a szakemberekkel. Társasház esetén a vizsgálat ügyintézése a közös képviselő hatáskörébe tartozik. A felülvizsgálat menetéről és eredményeiről jegyzőkönyvet vagyunk kötelesek készíteni.

Amennyiben a felhasználói hálózaton belül (amibe a gázkészülék, a bekötő cső, az elzáró csap és csatlakozó vezetékek is beletartoznak) belül valami problémát észlel a szakember, azt mihamarabb meg kell javítani, különben az adott lakás kizárásra kerül a gázszolgáltatásból. Ez sok pluszköltséggel és kellemetlenséggel jár, ezért érdemes megelőzni.

Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben a témával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Ne feledkezzen meg a társasházi gázszerelésről!

társasházi gázszerelésről!Természetes, hogy mindenki szeretne biztonságban élni, úgy, hogy családját, otthonát nem fenyegeti semmilyen veszély. Azonban a veszélynek sajnos nem feltétlenül vannak látható jelei, például a gázszivárgás is olyan, amit csak akkor veszünk észre, ha már nagyon nagy a baj. Ezért nem szabad megfeledkezni a gázvezetékek rendszeres ellenőrzéséről, de természetesen nem csak a lakáson belül! A társasházi gázszerelés ugyanolyan jelentőségű!

Régen, de még a 60-70-es években is a gázvezetékeket részben hegesztették, másik részben pedig menetes kötésekkel illesztették össze. Ezek sajnos még nincsenek ellátva megfelelő korrózió elleni védelemmel, míg a mai technológiával gyártott gázvezetékek már teljes egészében egybefüggőek, tömörek. A régebbi épületekben emiatt kiemelten fontos a rendszeres társasházi gázszerelés, melynek során kiszűrhetők a szivárgások, és sok baleset megelőzhető.

Forduljon hozzánk bizalommal a rendszeres társasházi gázszereléssel kapcsolatban, szakembereink szívesen állnak rendelkezésére!

 

Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon: 0630-2-138-006 vagy e-mailben.

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com