További szolgáltatásaink

kéményszerelés

Éjjel nappal állunk rendelkezésére víz-gáz-fűtés szereléssel, dugulás elhárítással, de nyugodtan ránk bízhatja a komplett lakásfelújítást, és kéményét is profi módon építjük meg!

Víz-Gáz-Fűtés 0-24

Hívjon minket a 0630-213-8006-os telefonszámon, és legkésőbb 2 órán belül a helyszínen vagyunk!

Lakásfelújítás

Víz-, gáz- és fűtésszerelés, kőműves és burkoló munkák, csempézés, villanyszerelés, hűtő és klímaszerelés, de akár kisebb munkák esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Kéményszerelés

Gravitációs (nyílt égésterű) kazán, zárt égésterű kazán, szerelt kémény, tetőjárdák, magasítások

 

Miért hibásodhat meg a kémény?

kéményszerelővel A legtöbb régi épület kéményét még a fával való fűtéshez igazodva készítették. Amikor elterjedt a gázfűtéses rendszer, ezeket a kéményeket kötötték rá, hogy a veszélyes gázokat elvezesse.

A problémát az jelenti, hogy a gáz égéstermékének jelentősen alacsonyabb a kilépési hőmérséklete, míg a vízgőztartalma magasabb. Ez a savas vegyület feloldja a kémény fugáiban levő kötőanyagot, ami a kémény bedőlését okozhatja. Ezzel az égéstermék nem tud távozni a házból, ami gyakori fejfájásokat okoz. Ilyen esetben gondoljunk a kémény hibájára és hívjunk kéményszerelőt!

Az áramlás irányát könnyedén ellenőrizhetjük mi is egy vékonyabb darabka papírral és egy égő gyertyával. Amennyiben nem a kémény felé mutatja az áramlás útját, mindenképpen hívjunk szakembert!

Ezen kívül kéményünk sérülhet az időjárás miatt, a karbantartás hiányától, vagy a rossz tervezésből adódóan is. Nyáron vagy kora ősszel mindenképpen érdemes kéményszerelővel ellenőriztetni a megfelelő működést!

Keressen minket bizalommal, ha kéményszerelésre, vagy gázkészülékeinek felülvizsgálatára van szüksége!

 

A lakásfelújítás lépései

lakásfelújítás Minden otthonban elérkezik az a pont, amikor az idő eljár felette és korszerűsítésre szorul, esetleg a lakók igényeihez igazodó átalakítás válik szükségessé. Ekkor veszi kezdetét a lakásfelújítás idő- és energiaigényes folyamata. Azonban a megfelelő szakemberekkel könnyen átvészelhető és a végeredmény tökéletessé válik.

De mire is figyeljünk oda lakásfelújításnál, milyen lépései vannak?

  • Mint minden folyamat, a lakásfelújítás is a tervezéssel és felméréssel kezdődik, igyekezzünk az adott kereteken belül gondolkodni.
  • A következő lépés az előkészületek, melyhez hozzá tartozik a lakás kipakolása, szabaddá tétele és a felújítás kezdeti időpontjának meghatározása.
  • A lakásfelújítás történhet kiköltözéssel vagy bentlakással, utóbbi esetben a folyamat lassabb és problémásabb lehet.
  • A tervek és elképzelések valóra váltása.
  • Utómunkálatok (takarítás, finomítás, berendezés).

Természetesen a megbízó igényeihez mérten a lista kiegészülhet egyéb lépésekkel. Egy megbízható cég munkatársai minden esetben rugalmasak és alkalmazkodnak az ügyfél elvárásaihoz. Ha Ön is lakásfelújítás előtt áll és profi szakembereket keres, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kéményszerelés előtt: kémények karbantartásáról

kéményszereléstHa jól karbantartjuk kéményünket, biztosítja számunkra a kellemes és biztonságos körülményeket otthonunkban, a rosszul megépített, beszennyeződött, vagy huzatos füstcsatorna viszont súlyos baleseteket, tragédiákat okozhat. Ha nem gondoskodunk a rendszeres karbantartásról, akkor az életünket veszélyeztetjük, ezért nem szabad elhanyagolni a kéményszerelést!

A kéményseprő vállalat általában évente ellenőrzi a kéményt, és műszaki felülvizsgálatot tart négyévente. Ha az éves ellenőrzésen észreveszik, hogy elkoszolódott a füstcsatorna, vagy huzatos a téglából rakott kémény, esetleg nincs tetőkibúvó, kéményajtó, kéményseprőjárda, a szakember elküld az önkormányzatnak egy tűzrendészeti figyelmeztetést. Ilyenkor a szóbanforgó önkormányzat jegyzője felszólítja a lakókat, hogy az ellenőrzéshez megfelelő műszaki állapotba hozzák az építményt, gondoskodjanak a kéményszerelésről.

Kéményszereléssel, vagy más szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért bátran keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Keményszerelés: Bízza a profikra!

Keményszerelés: Bízza a profikra!Minden otthonnak megvan az a része, amelyet az építésnél, vagy a beköltözésnél a szakemberek rendesen megépítenek, vagy alaposan leellenőriznek, és később el is feledkezünk róluk, pedig ha nem figyelünk oda a rendszeres vizsgálatra és a megfelelő karbantartásra, akkor könnyen komoly problémák forrásai lehetnek.

Ilyen pontja a háznak a kémény is, mely – bár a kéményseprők évről-évre ellenőrzik – számos fenyegetést jelenthet. A téli hónapok során a kémény nagyobb terhelésnek és igénybevételnek van kitéve, ezért fontos, hogy a hideg hónapokban fokozottan ügyeljen a kémény állapotára és működésére, illetve a kéményszerelést mindig bízza szakemberre.

Ha kéményének valamely része cserére, javításra szorul, vagy új kémény építése válik szükségessé, akkor bátran keresse munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére! Cégünk szakemberei örömmel vállalnak kéményszerelést jutányos áron, megbízható minőségben!

Bízza otthona biztonságát profikra! Ha kéményszerelés, akkor Dézsé Csőszer Kft.!

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com