Gázfogyasztó berendezések, készülékek cseréje

Régi készülék leszerelése elszállítása igény szerint
Kémény szerelés gázfogyasztó bekötése
Végleges szakvélemény Beszerzése
Terv készitése jóváhagyása
Szabálytalan szerelés kijavítása
Légbeeresztők beépítése
Készülék kiszállítása megrendelés alapján
új gázfogyasztó felszerelése
Eph jegyzőkönyv beszerzése
Műszaki átadás

A gázkészülék meghibásodásának lehetséges okai

A nem megfelelően működő, vagy a rosszul szellőző gázkazán, vagy egyéb berendezések sokszor okoznak jelentős problémát, legrosszabb esetben pedig igen veszélyes helyzeteket idézhetnek elő. Szerencsére gázszerelő szakember által végzett rendszeres karbantartás és ellenőrzés mellett a gondok teljesen elkerülhetőek, biztonságban tudhatjuk családunkat, és mindez messze nem kerül annyiba, mint egy teljes készülékcsere.

Milyen meghibásodásokkal találkozhatunk a leggyakrabban?

  • A készülék belsejében lerakódott porréteg sokszor szigetelőanyagként működik. Megakadályozza a füstgázok távozását, így az nem rendeltetésszerűen az élőtérbe kerül.
  • A nem megfelelően működő berendezések a rossz szellőzésnek köszönhetően égésterméküket az éppen használt elvezető berendezések és szagelszívók „közreműködésével” a kéményben visszafordíthatják az áramlást, mely rendkívül súlyos következményekkel járhat.
  • A nem megfelelően megválasztott hőszigetelő anyagok is okozhatnak kárt. A kisebb lakásokban gyakori hiba, hogy nincsenek meg a működéshez szükséges optimális feltételek, így a készülék gyakran kapcsol ki és be, tehát a szükséges huzat teljesen elmarad.

karbantartás

Amennyiben szeretné, hogy gázkészülékét szakemberek ellenőrizzék, esetleg javítsák, akkor a legjobb helyen jár! Sosem tudhatjuk, mikor következik be a baj, így jobb azt megelőzni! Keressen bennünket bizalommal még ma!

 

Gázkészülék cseréje: Önnek még nem időszerű?

Gázkészülék cseréje: Önnek még nem időszerű?A gázkészülékek esetében, ahogyan az egyéb berendezéseknél is, jellemző, hogy szükségük lehet karbantartásra, javításra. Amikor a javítás már nem segít, nincs más hátra, mint a gázkészülék csere.

A régi, elöregedett gázkészüléket felül kell vizsgálni, hiszen lehet, hogy már nem érdemes javítgatni, csak elnyeli a pénzt. A csöpögő, kattogó, akadozó működést produkáló gázkészülékek nem csupán télen okoznak bosszúságot a fűtési szezonban, de egész évben akadályt állíthatnak a melegvíz ellátásban is.

Az ilyen gázkészülékek megnehezítik a mindennapok rutin tevékenységeinek ellátását, de a nagyobb bajt azt jelenti, hogy balesetveszélyesek is és nagy kockázatot jelentenek a használóik biztonságára nézve. A gázkészülék belsejében lerakódott porréteg, a nem megfelelő szellőzés, a rosszul megválasztott hőszigetelő anyagok mind balesethez vezethetnek.

Cserélje készülékét korszerű kondenzációs kazánra, melyhez bátran kérje segítségünket! A gázkészülék csere számunkra nem akadály!

 

Kérje gyors és kedvező árajánlatunkat és felvilágosításunkat telefonon: 0630-2-138-006 vagy e-mailben!

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com