Fűtésszerelés Budapesten

gázszerelő budapest

Ha Önnek profi, szakértő fűtésszerelőre van szüksége Budapesten, ne keressen tovább. Kérje gyors árajánlatunkat és tájékoztatásunkat!

A fűtésszereléshez szakértő, tapasztalattal rendelkező szakemberre van szüksége, a Dézsé Csőszer Kft. ezt nyújtja Önnek!

Hívjon most!

Tel:06 30 213 8006

Fűtésszereléssel kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • Radiátorok cseréje
  • Radiátor szelepek cseréje
  • Légtelenítés
  • Fűtési rendszerek kiépítése
  • Szivattyúk cseréléje és karbantartása

Árajánlatkérés fűtésszerelés

Kérje gyors és kedvező árajánlatunkat és felvilágosításunkat telefonon: 0630-213-8006 vagy e-mailben.

 

Fűtésszerelés gyorsan, precízen!

FűtésszerelésA fűtésszerelés évekkel ezelőtt nagyobb problémát okozott, mint napjainkban, illetve a munkálatok is sokkal több időt vettek igénybe. Régen a vascsövek és a bordázott radiátorok is csak nehezítették a munkát, manapság már újszerű alapanyagokkal dolgoznak a szakemberek, így elmondhatjuk, hogy a fűtésipar is fejlődésen ment keresztül.

A költséghatékonyságot is figyelembe véve olyan fejlett technológiát alakítottak ki a fűtésszerelés terén, amivel a keringetést is akár számítógépes programok által lehet vezérelni. Mindezek mellett az igényekhez mérten alkalmazhatóak a különféle modern megoldások.

Szakképzett, precíz és gyors szerelőink rövid idő alatt elhárítják a problémát, legyen szó bármilyen típusú rendszerről. Amennyiben radiátor cserére, légtelenítésre, fűtési rendszerek kiépítésére vagy szivattyúk, gázkazánok cseréjére van szüksége, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket megadott elérhetőségeinken és mi állunk rendelkezésére valamennyi fűtésszerelést érintő kérdésben!

 

Fűtésszerelés: A hibás fűtésrendszer jelei

fűtésszerelésCsöpögő radiátor, zajos kazán, gyenge teljesítményű padlófűtés. Bizony a különböző típusú fűtési rendszerek egyik napról a másikra elromolhatnak, ez pedig különösen akkor jelent nagy gondot, ha éppen fűtési szezon közepén járunk. A gyors felismerés és a hiba azonosítása az első lépés, ezután semmiképpen ne próbáljuk meg magunk megjavítani a kazánt vagy a radiátort, hanem mindenképpen hívjunk megbízható szerelőt a fűtésszereléshez, aki majd lokalizálja a probléma okát és gondoskodik arról, hogy a hiba mielőbb ki legyen javítva.

Az egyik leggyakoribb, felmerülő meghibásodás a fűtési rendszerek esetében a radiátorhoz köthető. Gyakran előfordul, hogy a fűtőtesten kisebb-nagyobb kiterjedésű hideg helyeket észlelünk. A meleg víz egyszerűen nem jut el ide, a radiátor pedig hideg marad. Ez azért is probléma, mert a radiátor nem tud teljes kapacitással működni és melegíteni, valamint az energiát is fölöslegesen használjuk. A jelenség oka a levegősödés, ami általában korrózióra vezethető vissza, de okozhatja tervezési hiba is.

Ha profi gázszerelőre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bízza ránk a radiátor cseréjét is!

fűtésszerelésBeköszöntött az igazi ősz, mely hűvös időjárással társulva lebegteti előttünk a fűtési szezon kezdetének közeledtét. A fagypont körüli hőmérsékletek elviselhetetlenné teszik az éjszakákat, és megfelelő hőszigetelés nélkül akár az egész lakás könnyedén kihűlhet. Ebben az időszakban már elengedhetetlen a fűtés, ám ehhez mindenekelőtt a fűtésszerelést– és karbantartást kell elvégezni.

A fűtésszerelés során a szakember leellenőrzi a fűtési rendszer működését, és felméri az esetleges karbantartási feladatok szükségességét, emellett pedig az elavult, meghibásodott radiátorok cseréjében is segítségünkre lehet!

A korszerű radiátoroknak számtalan előnyük van, így érdemes az idejétmúlt kialakításokat lecseréltetni, ugyanis nem csak energiatakarékosak, de teljesítményük is sokkal hatékonyabb, így összességében költséghatékony megoldást kínálnak!

Ha Önnek is fűtésszerelésre lenne szüksége, valamint szeretné lecseréltetni radiátorát, forduljon hozzánk bizalommal! Karbantartási-, szerelési- és javítási munkálatokat is vállalunk!

Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com