Gázszerelő szolgáltatása teljes körű ügyintézéssel, társasházak részére is

Gázszerelő szolgáltatása teljes körű ügyintézéssel, társasházak részére is

Bevezetteti a gázt a családi házába? Gázkészülék cseréjére van szükség? Valósítsa meg a terveit tapasztalattal és engedélyekkel rendelkező gázszerelő segítségével!

A fűtési rendszerek és a vízvezetékek szerelése nagy hozzáértést kíván. Szolgáltatásunk kiterjed mindkét területre. A gáz felhasználása napjainkban is rendkívül népszerű. A régi építésű ingatlanokba sokan most szereltetik be a gázt.

Cégünk minden engedéllyel és szakértelemmel rendelkezik, amelyek az új fűtési rendszer kiépítéséhez szükségesek. Keressen bennünket, kérje a tanácsainkat, és segítünk az ügyintézés során is! Teljes körű szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt kivitelezésre kerüljön az új, igényeknek maximálisan megfelelő fűtési rendszer.

A tervek elkészítése és a jóváhagyás után megtörténhet a csőrendszer kiépítése, a gázkészülék beüzemelése. A biztonságos működés érdekében bizonyos időszakonként érdemes a műszaki ellenőrzést elvégeztetni. Megelőzheti a problémákat, a szén-monoxid mérgezést, és időben észrevehető a meghibásodás.

A gázkészülékek javítását is elvégezzük, ami sokkal kisebb kiadással jár, mint egy új berendezés beszerzése. Ha már nem végezhető el további karbantartás, akkor lecseréljük a kazánt vagy a vízmelegítőt, így a következő években nem lesz gondja a ház fűtésével, a meleg víz biztosításával.

A társasházaknál történő kivitelezést is vállaljuk, nagy gyakorlattal és tudással rendelkező csapatunk jól összehangolt munkája meghozza a várt eredményt. Ha a gázmérő áthelyezéséről van szó, akkor szintén kérheti a segítségünket. Körültekintően, az előírásoknak megfelelően, együttműködve az energiaszolgáltatóval, rövid idő alatt megoldjuk a feladatokat.

Tevékenységünket Budapesten és környékén végezzük. A precíz munka és a kedvező ár miatt Ön is elégedett ügyfelünk lehet. Biztonságossá és összkomfortossá teheti az otthonát, a szolgáltatóhelyét, ha hozzáértő gázszerelőre bízza a teendőket.

Napjainkban egyre több család építkezik, és sor kerül sok lakópark kivitelezésére is. Ha a tervezett időben szeretne beköltözni, vagy az ingatlant eladni, akkor szintén érdemes a szolgáltatásunkat igénybe venni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a gázszerelő tevékenységek ellátását! Megbízható kezekben tudhat mindent, így elégedett lehet az üzemeltetés során is.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

+3670/ 612-3123 +3630/ 213-8006 Küldj üzenetet!
Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com