Földi gázvezeték

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy ezúton hívjam fel szíves figyelmét a földi gázvezetékek időszakos felülvizsgálatának fontosságára.

Az egyes lakóházak régi, menetes hegesztett kötésekből álló, szigetelt gázcsövei az idő múlásával igen veszélyessé válhatnak. Az anyag korrodálása mellett, a talaj természetes mozgása miatt a szigetelés megsérül, a beépített vízgyűjtő tönkremegy, amely gázszivárgáshoz vezet.

Akár egy szomszédos lakóingatlan is tehet jelzést, hogy gázszivárgást érez, de a FÖGÁZ Zrt. munkatársai is bármikor – szúrópróba szerűen – rámérhetnek a földi gázvezetékre, amely ilyen esetekben a ház azonnali kizárását jelenti a gázszolgáltatás alól.

Kiemelten fontos tehát, hogy a már fent említett gázcsövek korszerűsítése, cseréje időben megtörténjen!

A Dézsé Csőszer Kft. teljes körűen vállalja Társasházak teljes gázvezetékének cseréjét, a gáz hálózat korszerűsítését. A gázterv elkészíttetésétől, egészen a gázcsövek megfelelő beágyazásáig (visszatemetéskor homokágyba szükséges helyezni a földi vezetékeket, hogy ne tudjon sérülni pl. kavicsoktól a későbbiekben) eljárunk, – beleértve a pincei falak védelmét is, ahol ún. „Schuck” fali átvezető elem beépítése szükséges – munkatársaink gázszereléshez szükséges bizonyítványokkal, több éves tapasztalattal, szaktudással rendelkeznek!

A gázvezeték kiváltásával kapcsolatban rengeteg referencia munkával rendelkezünk, több 100 lakásos Társasházak mellett, természetesen a pár lakásos lakóingatlanok földi gázvezetékének cseréit is megfelelően adtuk át a műszaki átadáson a FŐGÁZ Zrt. munkatársai felügyelete, jóváhagyása mellett.

Kérem, keressenek bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, cégünk díjmentes felmérést követően, mindent magába foglaló árajánlatot bocsájt ki az Önök számára!

 

Tegyen biztonságáért! – Ellenőriztesse rendszeresen földi gázvezetékét!

Tegyen biztonságáért! - Ellenőriztesse rendszeresen földi gázvezetékét!A földi gázvezeték rendszerek nélkülözhetetlenek a lakossági gázellátás szempontjából, ugyanakkor a rendszerek veszélyeket is rejtenek magukban, mert, ha nincs karbantartva, ellenőrizve a gázvezeték, az végzetes baleseteket is okozhat!

A földi gázvezetékeket nem kíméli az idő múlása, ezért nem szabad elhanyagolni vizsgálatukat, mert az elöregedett csövek gázszivárgást okoznak, ami fokozott robbanásveszéllyel társul, ezért mihamarabb ki kell cseréltetni a régi gázvezetékeket újakra!

Mostanság olyan modern kivitelezésű földi gázvezetékeket kínálnak a piacon, amelyek hosszú éveken át biztosítják a háztartások számára a gázellátást, ezért mindenképp érdemes élni a csere lehetőségével!

Előzze meg a bajt, és ellenőriztesse földi gázvezetékeit szakembereinkkel! Több éves tapasztalattal rendelkezünk e téren, így biztos lehet abban, hogy a hibákat azonnal kiszűrjük, és meg is szüntetjük! Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy gondos és precíz munkafolyamatokkal korszerűsítsük a földi gázvezetékeket. Keressen minket bizalommal!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Felmerülő kérdésük esetén is készséggel állunk rendelkezésükre!

 

Üdvözlettel

Dinnyés Zsolt

Dézsé Csőszer Kft

Tel:+36 30 213 8006

dezsecsoszer@gmail.com

http://gaz-a-z.hu

Share Button

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatások teljeskörűen!

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Lakásfelújításba fogna és szakembert keres? Hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/tovabbi-szolgaltatasaink/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Társasházak részére is kínálunk szolgáltatásokat!

  Pinned: 3 Aug 2016
 • Forduljon hozzánk, amennyiben cserére szorul gázfogyasztó készüléke! http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 26 Jul 2016
 • Akár költözéskor is állunk rendelkezésére!

  Pinned: 18 Jul 2016
 • Át kell helyezni a gázmérőket? Forduljon szakemberhez és hívjon minket! http://www.gaz-a-z.hu/gazmerok-athelyezese/

  Pinned: 15 Jul 2016
 • Dézsé Csőszer Budapesten és környékén http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 6 Jul 2016
 • Igen veszélyes lehet egy nem megfelelően működő gázkészülék. http://www.gaz-a-z.hu/gazfogyaszto-berendezesek-keszulekek-csereje/

  Pinned: 24 Jun 2016
 • Sokszor villámcsapásként érhet a csőtörést. http://www.gaz-a-z.hu/vizvezetekszereles-budapesten/

  Pinned: 18 Jun 2016
 • Hívjanak! Segítünk! http://www.gaz-a-z.hu/

  Pinned: 15 Jun 2016
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com