Gázszerelésre nyáron is szükség lehet!

Gázszerelésre nyáron is szükség lehet!

Gázszerelés, nyáron is, megbízható, színvonalas szolgáltatás, profi szakemberekkel, reális árak, ránk egész évben számíthat!

Egyesek azt gondolnák, hogy a gázszerelés kizárólag a fűtésszezonban kerülhet előtérbe. Az igazság az, hogy szervizelésre nyáron is szükség lehet, hiszen a gázkazánok meghibásodását az évszakok nem befolyásolhatják. Nyáron, a forróságban is kulcsfontosságú tényező a szellőztetés, odafigyelés. A kémények hűvösebbek a kinti hőmérsékletnél, emiatt megvan az esély arra, hogy az égéstermék visszafelé fog áramlani.

Bármilyen rendellenességet is tapasztaljon az elkövetkezendő hónapokban, ránk továbbra is számíthat a gázszereléssel kapcsolatban! Profi, felkészült csapatunk egész évben elérhető az ügyfelek számára. Gyors, ügyfélközpontú szolgáltatásunk keretein belül bármilyen problémát megoldunk, számunkra semmi nem jelenthet kihívást.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

+3670/ 612-3123 +3630/ 213-8006 Küldj üzenetet!
Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com