A gázkészülék-felülvizsgálatról röviden

A gázkészülék-felülvizsgálatról röviden

gázkészülékek felülvizsgálatára rendszeresen sort kell keríteni, méghozzá jó okkal: akár emberéletek is múlhatnak rajta.

A gázzal üzemelő berendezések gyakorlatilag veszélyes üzemnek számítanak, hiszen, ha elmarad a karbantartás és a gázkészülék felülvizsgálata, akkor az veszélyes szén-monoxidot bocsájthat ki, de akár robbanás is bekövetkezhet.

gázkészülék felülvizsgálata kiterjed a berendezés állapotának a műszeres és vizuális vizsgálatára. Ellenőrizni kell a gázszivárgást, a készülék biztonsági elemeinek működését, a szénmonoxid-kibocsájtást, illetve az égéstermék összetételének elemzését is el kell végezni. Minden gázkészülék égésterméke tartalmaz valamennyi szén-monoxidot; a gyári határértékeknél magasabb érték a készülék valamilyen hibáját jelzi, ami lehet meghibásodott alkatrész, szétégett hőcserélő, vagy csak esetleg a karbantartás hiánya. Ezeket a hibákat a biztonság és a kedvezőbb fogyasztás érdekében mindenképp el kell hárítani.

Fontos tudni, hogy a gázkészülék felülvizsgálatának elmulasztása a készülék lezárását és a gázszolgáltatás szüneteltetését vonja maga után, illetve, hogy a gázkészülék felülvizsgálatát és karbantartását kizárólag szakember végezheti!

gázkészülékek felülvizsgálatát érdemes a fűtési szezon kezdete előtt elvégeztetni, azaz évente legalább egyszer. Amennyiben az Ön készülékénél is eljött a felülvizsgálat és a karbantartás ideje, keressen bennünket, és bízza ránk a feladatot! Cégünk többek között gázkészülékek felülvizsgálatával is foglalkozik, de az új készülék beszerelését és beüzemelését is ránk bízhatja. Szolgáltatásunk teljes körű, azaz minden, a gázkészülékekre és gázvezetékekre vonatkozó feladatot ellátunk. Ne feledkezzen meg a gázkészülék felülvizsgálatáról, hiszen akár az élete is múlhat rajta!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a gázkészülék-felülvizsgálattal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

+3670/ 612-3123 +3630/ 213-8006 Küldj üzenetet!
Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com