Mik azok az esetek, amikor mindenképp hívja budapesti gázszerelőinket?

Mik azok az esetek, amikor mindenképp hívja budapesti gázszerelőinket?

Gázszerelőink Budapesten gyorsan, megfizethető áron állnak rendelkezésére! Hívjon minket bizalommal, ha gond adódott valamelyik gázkészülékével!

Évente egyszer legalább érdemes szakemberrel ellenőriztetni a gázfogyasztó berendezések működését. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor ezeken felül is szükség van profi segítségre, és minél előbb célszerű felvenni a kapcsolatot budapesti gázszerelő csapatunkkal. Nézzük egy kicsit bővebben, milyen jelek utalhatnak arra, hogy szakemberre van szükség! 

Ha a kazán rendetlenkedik

A kazán súlyos hibáját jelzi, ha vöröses színű a láng, mert ez azt jelenti, hogy nincs elég oxigén. Ilyen esetben mielőbb keressen gázszerelőt, mert balesetveszélyessé válhat! Előfordulhat olyan is, hogy a láng csak addig ég, amíg a gombot lenyomva tartja, ezt szintén szakember tudja orvosolni.

A konvektor hibái

Hibás működésre utal, ha a konvektor a szokásosnál hangosabbá válik. Természetesen, ha gázszagot áraszt magából a berendezés, az azonnali megoldást kíván, de akkor is célszerű gázszerelő csapatunkat hívni, ha sárga színűvé vált a láng.

A tűzhellyel kapcsolatos problémák

Sajnos megesik, hogy a tűzhely gázrózsáit nem lehet vagy csak nagyon nehezen sikerül begyújtani. Ilyenkor meg lehet próbálni egy alapos tisztítással megoldani a problémát, de, ha ez nem vezet eredményre, akkor nem érdemes halogatni a szakember hívását. Ha azt veszi észre, hogy romlik a készülék hatásfoka, az is utalhat hibás működésre.

Ha kicserélné gázkészülékét

Ha egy gázfogyasztó berendezés cseréjére kerül sor, azt mindenképp bízza szakemberre! A gázszerelő gondoskodik a szakszerű bekötésről, az ellenőrzésről, a beüzemelésről és a nyomáspróbáról és természetesen azt is alaposan megvizsgálja, hogy nincs-e gázszivárgás.

A gázszerelés semmiképp sem olyan feladat, aminél megéri kísérletezni otthoni szereléssel, hozzáértés nélkül. Ha megbízható, akkreditált gázszerelőt keres Budapesten, ne habozzon, hívjon minket bizalommal! Szakembereink igyekeznek a lehető leggyorsabban a helyszínre érni és elhárítani a hibát, és gondoskodnak a biztonságos működésről.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

+3670/ 612-3123 +3630/ 213-8006 Küldj üzenetet!
Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com