A társasházi gázvezeték felújítás mindenki érdekeit szolgálja

A társasházi gázvezeték felújítás mindenki érdekeit szolgálja

A társasházi gázvezeték felújítás nem csupán a szabályokról szól. Tegye biztonságossá a fűtésszezont, előzze meg a bajt, keressen fel bennünket!

Több társasháznál is lehet találkozni elavult, régi gázvezetékekkel, amelyek komoly kockázatokat jelentenek. Sajnos az utóbbi években emiatt több gázrobbanás is bekövetkezett, ezért a Nemzetgazdasági Minisztérium lépett az emberek biztonságának érdekében.

A rendelet szerint a létesítményeknek olyan gázvezeték rendszerrel kell rendelkezniük, ami korszerű, nem szivárog, és a követelményeknek megfelelő tömörségű, kötésű. A gázcsapoknak robbanás és tűz biztosnak kell lenniük.

A társasház a 70-es években épült? Itt az ideje a gázvezeték felújításnak!

A társasgázi gázvezeték felújítása főleg a 70-es években épült létesítmények esetében sürgető. Jellemző ezeknél az épületeknél, hogy a rendszerek időzített bombaként szolgálnak. Mivel a gázrendszer kötései elöregedtek, elkerülhetetlen a gázszivárgás, ami bármikor tragédiát okozhat. Elég egy rövid ideig tartó nyílt láng és máris megtörténik a baj, ami hosszú időre megpecsételheti a lakók sorsát.

A gázrobbanás a teljes házat érinti, nincs kivétel a lakók esetében. Sokan nem tudják megoldani az ideiglenes lakhatásukat, életek munkája veszhet oda az elöregedett gázrendszerek miatt!

Még a fűtésszezon előtt történjen meg a felújítás

Ennek alapján nem tanácsos tovább várni a társasházi gázvezeték felújítással. A munkálatok után minden kockázati tényező megszűnik, a rendszerek megfelelnek a szigorú szakmai követelményeknek. A lakók biztonságban lehetnek, és még a büntetéseket, súlyos baleseteket is meg lehet gátolni.

Csapatunkra számíthat a korszerűsítésben. Munkánkat körültekintően végezzük. Tisztában vagyunk felelősségteljes pozíciónkkal, a legapróbb tényezőket sem bízzuk a véletlenre.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

+3670/ 612-3123 +3630/ 213-8006 Küldj üzenetet!
Facebook
youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
0670-6-123-123
0630-2-138-006
Email:
dezsecsoszer@gmail.com